Visió gràfica de la visita al riu
Séquia de Mislata,
un objectiu a estudiar.

Càlcul del cabal del ríu Túria
2n ESO grup A
Hola som un grup de Matemàtiques de 2 º A anem a l'equip 2 i estudiem a l'IES Riu Túria de Quart de Poblet anem a descriurens i contar les nostres aficcions i gusts.

Hola soc Maria Villalonga Aragon tinc 13 anys i visc a Quart de Poblet amb les meues germanes i els meus pares. M'agrada tocar el violí i el piano.
Vaig a un conservatori de Quart de Poblet.
M'agrada llegir i sortir amb les meues amigues.
Hola sóc Paula Silvestre Chiner m'agrada sortir amb els meus amics a fer un volta, escoltar música a l'ordinador i tocar la guitarra.

Hola sóc Ana Perez Costa m'agrada quedar amb les meves amigues i jugar a bàsquet. Joc al club basquet quart. M'agrada escoltar música i baixar a la falla, vestir-me de fallera....
Hola sóc Amparo Garcia Partal m'agrada dibuixar tinc una pàgina web en DeviantArt, m'agrada escriure històries i escoltar música.
Quadern d'equip
Hola!! S'anomenem Anna, Sonia, Alex i Javi. Anem a informar-vos del cabal del riu Túria. Som l'equip que més treballem, molt aplicat i le coses les entenem a la primera.
Quadern d'equip
S'anomenem: Andy, Anabel, Alba i Emilio. Nosaltres volem aprendre i investigar coses sobre el riu que passa pel nostre institut i a la vegada que vosaltres pugeu saber-ho també. No volem aborrir-vos i per això anem a intentar que paseu una bona estona amb nosaltres.
Quadern d'equip
Sóc Roberto, l'únic membre de l'equip "Roberto", m'agrada la música, participar en associacions i fer treballs amb xiquets.
Quadern d'equip
Aquest equip està format per Azahara, Àngela, Fede, Manu, Marco i Carlos. Aquest equips pareix que no treballa, però en realitat treballem molt.
Quadern d'equip
Hola, soc Marc, m'agrada jugar al futbol, tinc 13 anys, visc a València (a Quart de Poblet) m'agrada eixir amb els amics de la falla i de l'institut. Hola, Sóc Juanjo, tinc 14 anys i m'agrada jugar a la mp3 i eixir al carrer amb els meus amics.
Quadern d'equip

2n ESO grup B
Nosaltres som l'equip 1 composat per Noelia, Ana, Rubén i Fran.
En aquest projecte aneu a vore tota la informació que hem recopilat i el que hem aprés.
Quadern d'equip
Hola, som l'equip 2, el composem 4 membres, dos xiques anomenades Jessica i Carla i dos xics anomenats Albert i Alejandro.
Quadern d'equip
Hola som l'equip 3 "Els vengadors" I aquest equip està format per Aaron, Sergio i Alberto.
Quadern d'equip
Som l'equip 4 i està composat per Naiara, Hector, Aitana i Pablo.
Els 4 tenim prou diferències perè al organitzar-nos podem treballar perfectament i duem bé aquest projecte.
Quadern d'equip
Hola, som l'equip 5, s'anomenem "Els Chupachups" i el composem Andrea, Mireia, Ginés i Vicent.
Hem calculat el cabal d'una aixeta i el cabal d'una séquia.
Quadern d'equip